Finnes det noe #glutenfritt på #Elixia som jeg kan spise/drikke?

Hallo og god søndag:)

Er det dårlig vær i Oslo, bruker jeg å trene innendørs på #Elixia Lambertseter. Der har jeg trent nå i flere år, og trives med det. En har mulighet til å spise frokost der på morgenen, bestående av kornblanding og melkeprodukter. Dette gjelder ikke oss med #glutenallergi desverre, de har ingen glutenfrie kornblandinger der. Jeg har ofte tenkt å kjøpe meg noe å drikke der, men har alltid tenkt at de har sikkert ikke noe som er #glutenfritt. Det var nå på tide å finne ut av dette....hva har de som jeg kan spise/drikke? Her er bilde av kjøle-disken på #Elixia:

 

#FIT Proteindrikk, som finnes både med sjokolade og vanilje er #glutenfri...jippi!!..

 

#YT sjokoladedrikk (som dere ser nederst på hyllen), er også #glutenfri.....Noe som jeg ble veldig overrasket over...og veldig glad for:)


På et treningssenter er det ALLTID baner å kjøpe, det smaker godt etter en hard treningsøkt:). Denne damen som dere ser på bildet under, skulle forøvrig høre med sjefen sin om de kunne skaffe alternativ #glutenfri kornblanding til frokost:)

Dette var tross alt en gladmelding! Det finnes tross alt gode drikker å kjøpe i kjøle-disken, noe som jeg kommer til å benytte meg av, spesielt til bruk etter trening:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wenke Hjelen

Wenke Hjelen

47, Oslo

Jeg har glutenallergi, og fikk diagnosen cøliaki for 6 år siden. Jeg reiser mye rundt i verden. Jeg drar på fjellturer, hiking/tracking, men også mye på ski/slalom/freeride/toppturer på vinteren. Gjennom en aktiv livsstil både i Norge og i utlandet, har jeg gjort meg mange erfaringer i å spise glutenfritt. Gjennom denne bloggen, kan dere følge meg og mitt liv som en reisende med glutenallergi.

Kategorier

Arkiv

hits